



LETTER OF MAP REVISION WORKSHOP*

November 28, 2023

8:00 am - 12:00 pm

Zoom registration:

https://kansasag.zoom.us/meeting/register/tZUoceyprzspEt0YKKXFTt6d195eTfxZ_nKc

TIME SUBJECT

8:00am – 8:15am	Introductions
15 minutes	Introduction / Workshop Goals and Overview
8:15am – 8:45am	LOMC
30 minutes	Overview / Types / Process
8:45am – 9:30am	MT-1 Applications
45 minutes	Overview / Types / Process
9:30am – 10:15am	MT-2 Applications
45 minutes	Overview / Types / Process
10:15am – 10:30am	Break
15 minutes	Break
10:30am - 11:30pm	Exercise
60 minutes	Flood Mitigation Analysis & LOMR
11:30am – 12:00pm	Lessons Learned
30 minutes	Project Examples / Common Issues / Q&A

^{*}This class has been approved for 3.5 Continuing Education Credits (CECs) for Certified Floodplain Managers (CFMs)